Aquafin-CJ6

Termoplastisk, ekspanderende fugebånd til vandtætning af støbeskel

 
Egenskaber
 
  • Permanent aktiv
  • Enkel at anvende
  • Hurtig og effektiv ekspansion
  • Trænger ind i revner og hulrum
  • Formstabil selv ved høje temperaturer
  • Den ekspanderende effekt er permanent reversibel
  • Velegnet til ferskvand og saltvand


Anvendelsesområde

AQUAFIN-CJ6 anvendes til vandtætning i støbeskel, hvor der enten er konstant eller midlertidig belastning fra grund-, sive- og/eller overfladevand. AQUAFIN-CJ6 er velegnet til områder med vekslende vandforhold.

Støbeskel kan vandtættes ned til en dybde på 8 m.


Forbehandling af underlaget

Underlaget skal være bærende, tilstrækkeligt jævnt og have en lukket overflade. Det skal være fri for lunker, huller, store revner, grater, støv og alt, der kan hæmme vedhæftning, hvis der monteres med lim og ikke sømmes på. Cementslam skal fjernes, og om nødvendigt skal underlaget slibes mekanisk (sandblæses). Under påføringen af AQUAFIN-CJ6 skal underlaget være matfugtigt og frit for blankt vand.


Påføring

Klæber: Det er vigtigt, at der er et dæklag på mindst 8 cm.

AQUAFIN-CJ6 hæftes med en montageklæber, der er velegnet til fugebånd. Det forberedte underlag dækkes helt med montageklæberen, og AQUAFIN-CJ6 presses ind i klæberen, indtil det løber ud nedenunder. Støbning må ikke udføres, før mindst 8 timer efter påklæbningen. 

Søm: Alternativt kan AQUAFIN-CJ6 også fæstnes med stålsøm (min. 5 søm per meter). Fugebåndet skal være i tæt kontakt med underlaget for at undgå lufthuller under båndet.

Fugebånd kan lægges i forlængelse af hinanden med overlap på 50 mm eller med enderne op af hinanden. Fugebåndene skal lægges tæt på hinanden for at undgå mellemrum. Fugebånd, der lægges med enderne mod hinanden, skal dækkes af et separat fugebånd, der overlapper begge ender med 30 mm. Undgå samlinger i hjørner.
  Download:

Teknisk Datablad

Brochure