Produktbeskrivelse på Bio-Strip

Biologisk nedbrydeligt rensningsmiddel til beton

Beskrivelse
Bio-Strip fjerner acryl curing- og forseglingsprodukter, olie- og latex-baserede malinger, lak, emalier, oliemodificerede polyurethaner, rester af klæbematerialer, dækmærker, striber af maling samt mange andre polyurethan- og epoxybaserede gulvbelægninger på beton. Bio-Strip er også særdeles effektiv til at fjerne tykke olie- og fedtlag samt graffiti fra betonoverflader. Bio-Strip er en koncentreret og vandopløselig gelé, som er biologisk nedbrydelig. Det er både mere sikkert at bruge og mere effektivt end konventionelle methylen cloridbaserede produkter.

Fordele
100% biologisk nedbrydeligt
Miljøvenligt og ikke sundhedsskadeligt
Særdeles effektiv fjernelse af de fleste malinger, belægninger og klæbematerialer
Behagelig appelsinduft
Geléagtig konsistens sikrer jævn påføring
Stor opløsende effekt og langsom tørring af Bio-Strip sikrer dyb indtrængning og grundig fjernelse af belægning
Ikke giftigt

Anvendelse
Bio-Strip anvendes til lagerhaller, transportcentre, distributionshaller, produktionsvirksomheder, maskinfabrikker, idrætsanlæg, flyhangarer osv. Bio-Strip kan anvendes udendørs såvel som indendørs. Bio-Strips hurtigtvirkende sammensætning blødgør normalt maling og belægninger på 30-40 minutter, så de kan fjernes hurtigt og sikkert. Bio-Strips geléagtige konsistens sikrer tilstrækkelig dækning på horisontale og skrå flader.

Bio-Strip leveres i koncentreret form som let fortyndes med vand. Overflader dækket med Bio-Strip forbliver fugtige i timevis og tillader hermed dyb indtrængning og komplet opblødning og fjernelse af de fleste malinger, belægninger og klæbematerialer.

Påføring
Koncentreret Bio-Strip påføres jævnt på overfladen med en kost, rulle eller moppe. Den påførte mængde varierer alt efter belægningens tykkelse og fæstningsevne. Typisk dækningsgrad ligger på 2,5-5 m2 pr. liter.

For at løsne belægningen, der ønskes fjernet, skrubbes overfladen dækket med Bio-Strip maskinelt. Den samlede tid til fjernelse af belægningen varierer, men er primært afhængig af, hvor meget der skrubbes.

Så snart belægningen er løsnet, skal overfladen skrabes ren, og skylles efter med rigeligt vand. Svære belægninger fjernes med endnu et lag Bio-Strip.

Til fjernelse af maling eller belægning med lav kemikalieresistens opløses med vand (op til 9 dele vand til 1 del Bio-Strip). For at afgøre hvilken opløsning der skal bruges udføres først en test på overfladen. Man bør give Bio-Strip rigelig tid til at virke. Normal tidsforbrug ligger på ½-3 timer afhængig af typen og tykkelsen af materialet, der skal fjernes. Fortynding af Bio-Strip med vand forlænger sædvanligvis tidshorisonten, men forringer ikke nødvendigvis virkningsgraden.

Meget genstridige malinger eller dækningsmaterialer fjernes med ufortyndet Bio-Strip.

Begrænsninger
Ikke til påføring på kompositmaterialer, teglsten eller fliser. Ikke til påføring på malede overflader medmindre hele overfladen skal renses for maling. Ikke til anvendelse i nærhed af fødevarer. Ikke til fjernelse af overfladebehandlingsprodukter, der er kemikalieresistente.Dette er en vejledende oversættelse baseret på information fra producenten. Vi har naturligvis tilstræbt, at al information er så akkurat og præcis som mulig, men Dolenco ApS fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle fejl eller mangler i litteratur udfærdiget af Dolenco ApS. Vi henviser derimod til producentens originale dokumentation, som kan rekvireres på originalsproget på forespørgsel.
  Download:

Produktbeskrivelse