Produktbeskrivelse på Duraton HS

Langtidsvirkende overfladebehandling
Beskrivelse
 
Duraton HS er et produkt til hærdning, permanent støvbinding og curing af beton.

Fordele
 
  • God membranhærdereffekt
  • Hindrer sprækkedannelse
  • God indtrægningsevne i betonen
  • Langvarig beskyttelse af betonen
  • Modvirker frostsprængning
  • Hærdning, permanent støvbinding og curing i ét produkt

 

Anvendelse

Behandling med Duraton HS gør betonen mere slidstærk og resistent mod væske. Der er tale om en form for permanent imprægnering, hvor produktet trænger op til 12 mm ned i betonoverfladen. På denne måde vil der ikke forekomme afskalning, som det er tilfældet ved belægninger. Derudover har behandling med Duraton den fordel, at betonen forbliver diffusionsåben. Ved behandling af gulvet med Duraton, beskyttes gulvet mod nedbrydning og støvdannelse i minimum 10 år. Desuden øger Duraton HS overfladens slagfasthed.

Duraton HS er således velegnet til at tætne og reducere sprækker i betongulv og til at opnå beskyttelse mod de fleste organiske syrer, alkalier, salte, fedt, olier og opløsningsmidler. Produktet er dermed velegnet til lagerbygninger, produktionshaller, parkeringsgulve o.lign. Duraton HS giver også en øget beskyttelse mod indtrængning af uorganiske syrer ved udslip og tilsmudsning samt lækage, hvor snavset skal fjernes og gulvet rengøres.

Behandling med Duraton HS ændrer ikke betonens udseende. Betonen efterlades med sit naturlige udseende. Gulvet bliver nemmere at vedligeholde og rengøre.
  Download:

Produktbeskrivelse